עיצוב. חברה. טכנולוגיה. תרבות. עתיד.
ניוזלטר של דברים טובים לאנשים סקרנים.

אוכל

⭐ Satipot

המסעדה הכי טובה באי – בלי ספק.

מסעדה פרסית שנותנת טוויסט מגניב למנות קלאסיות. 

מקום יפה ונעים, לארוחה חגיגית.  

פתוחה רק בערב, צריך להזמין מקום.

יש אופציות צמחוניות.

מנות מומלצות – שוק טלה, מדהו עם דג, ובאופן מפתיע – מנה של רבע עוף ברוטב חמוציות פרסיות (זרשק).

חובה.

דרום סריטנו, קרוב לאינדיגו.

⭐ Pum Pui

המקום התאילנדי הכי מוכר באי.

פשוט טעים.  התפריט התאילנדי הסטדרטי, אבל עשוי מעולה, עם כמה הפתעות. השף – פומפוי (״שמן״ בתאי) – עבד במסעדות שוות בבנגקוק ומתאהבים בו מיד.

קצת יותר יקר מתאילנדי רגיל (100-150 באט למנה?).

מנה מומלצת – Fried fish with herbs.

 

Bann Boontom Somtum & Gallery

״הגלריה״

אוכל צפון-תאילנדי (Isan) מיוחד, במקום מיוחד.

אחד הסודות השמורים באי (גם קצת קשה למצוא אותה, למרות שהיא על הכביש הראשי בטונגסלה).

אוכל שונה משאר המקומות באי, בצריף ישן מלא בעבודות אומנות.

בטופ-3 התאילנדיות שאכלתי באי.

מנות מומלצות – Laarb, Fish Tom-Yum, Marinated Pork, וכל דבר אחר שאתם לא מזהים ועוד לא טעמתם.  כדאי להזמין למרכז השולחן כל מיני, ולא להגיע ביום חם מדי.

ביציאה מטונגסלה על הMiddle Road

⭐ Warung Café & Restaurant

האינדונזית בסריטנו

מקום יפה, מזגן חזק, אוכל טעים, קפה טוב.

מאוד אוהב לעבוד שם.

מנה מומלצת – Nasi Campur Bali Special – צלחת אחת עם איזה 8 מאכלים שונים (בשרי, יש גם גרסה דומה צמחונית).